OM STRIKKDET.NO

 

Så hyggelig at du har tatt turen innom!
Mitt navn er Tonje Kristine og jeg er designer bak @strikkdet.no på instagram og facebook.

Jeg er fra Tomter i Østfold og holder til her. Her bor jeg sammen med min lille datter på 3 år. Tiden går i å designe nye produkter, produsere, sende produkter til dere.

Det hele startet med at jeg ville utfordre meg selv og designe egne oppskrifter. Fokuset ble da i 2019, under mammapermisjonen, å lage så mange oppskrifter som mulig. Det resulterte i 20 oppskrifter, for det meste til barn.

Men største delen av tiden går til å sy produkter som vesker, poser, etuier og lignende. Så fort jeg har litt ledig tid er jeg stadig på leting etter hva du som strikker har behov for. Føler du at noe mangler kan du sende meg en melding gjennom kontaktskjema under “Kontakt oss” eller på instagram @strikkdet.no. På denne måten kan du som kunde tilpasse produktkatalogen og få det du trenger og i den fargen du liker best!

MIN VISJON

For meg er det viktig å kunne gi produkter som komplimenterer ditt strikketøy, gi deg verktøy som gjør strikkingen enklere, inspirerende, motiverende og ikke minst gøy! Min visjon er å kunne gi deg som kunde produktet du trenger i et mangfold av farger. 

Tonje Kristine // StrikkDet