Min historie

Så hyggelig at du har tatt turen innom!
Mitt navn er Tonje Kristine og jeg er designer bak @designbytkg på instagram og facebook. 

Jeg er fra Tomter i Østfold, men bor nå i Stavanger. Min store kjærlighet dro meg med til det vakre Vestlandet hvor vi nå bor med vår lille katt (Kaos) og vårt lille gull Dina Christine. Her går tiden i å designe nye produkter til dere, produsere og sende allerede eksisterende produkter og designe nye oppskrifter.

Jeg strikket i mange år som liten, men for det meste på vinteren. Jeg hadde gode lærere i mamma og mormor, og lærte meg de fleste teknikker. Motivasjonen var derimot ikke noe særlig til stedet da jeg synes det kunne bli litt kjedelig med egostrikk fordi det kunne ta for lang tid.

Strikkelysten kom tilbake for fullt når jeg ble gravid med lille gull i 2018. Det hele startet med at jeg ville utfordre meg selv og designe egne oppskrifter. Fokuset ble da i 2019, under mammapermisjonen, å lage så mange oppskrifter som mulig. Det resulterte i 20 oppskrifter, for det meste til barn. Nå i 2020 blir det flere egoprosjekter, så følg med!

MIN VISJON

For meg er det viktig å inspirere mennesker til å lage sine egne klær. Ved å gjøre dette håper jeg på å gjøre de bevisste på tiden det tar å lage plagget, gi de mestringsfølelse og gi de eierskap til plagget de har laget. Det å lage sine egne plagg eller lage plagg til andre gir plaggene en større verdi.

 

 

Tonje Kristine // designbytkg