Min historie

sSå hyggelig at du har tatt turen innom!
Mitt navn er Tonje Kristine og jeg er designer bak @strikkdet.no på instagram og facebook. 

Jeg er fra Tomter i Østfold og holder til her. Her bor jeg sammen med min lille datter på 2 år. Tiden går i å designe nye produkter til dere, produsere, sende produkter til dere og designe nye oppskrifter.

Jeg strikket i mange år som liten, men for det meste på vinteren. Jeg hadde gode lærere i mamma og mormor, og lærte meg de fleste teknikker. Motivasjonen var derimot ikke noe særlig til stedet da jeg synes det kunne bli litt kjedelig med egostrikk fordi det kunne ta for lang tid.

Strikkelysten kom tilbake for fullt når jeg ble gravid med lille gull i 2018. Det hele startet med at jeg ville utfordre meg selv og designe egne oppskrifter. Fokuset ble da i 2019, under mammapermisjonen, å lage så mange oppskrifter som mulig. Det resulterte i 20 oppskrifter, for det meste til barn. 

Men største delen av tiden går til å sy produkter som vesker, poser, etuier og lignende. Så fort jeg har litt ledig tid er jeg stadig på leting etter hva du som strikker har behov for. Dette gjør jeg gjennom å lese gjennom deres tilbakemeldinger og svar gjennom skjemaet som medlemmer kan fylle ut. På denne måten kan du som kunde tilpasse produktkatalogen og få det du trenger og i den fargen du liker best! 

MIN VISJON

For meg er det viktig å kunne gi produkter som komplimenterer ditt strikketøy, gi deg verktøy som gjør strikkingen enklere, inspirerende, motiverende og ikke minst gøy! Min visjon er å kunne gi deg som kunde produktet du trenger i et mangfold av farger. 

I tillegg designer jeg strikkeplagg til både store og små. I slutten av 2020 har jeg testet en del tanker jeg har hatt og i 2021 blir det å få de ned på papiret, få testet de og gitt de ut. Gled dere! 

 

Tonje Kristine // StrikkDet